top of page
  • Foto van schrijverMirthe

Codenames - kaartstandaard

Bijgewerkt op: 10 mei 2023

Naam: Codenames - kaartstandaard

Soort spel: Upgrade

Uitgever: Game Maker

Prijs: €10.-


De upgrade bestaat uit:

  • 3-delige kaartstandaard


Beoordeling

Tijdens Codenames ga je samen met je team op zoek naar de spionnen. Probeer de juiste spionnen bij jou team te vinden en niet die van de tegenstander. De Game Maker heeft nu een super handige houder waarop je sleutelkaart kan leggen, zodat deze niet zichtbaar wordt voor de andere spelers. Deze houder is te gebruiken voor de verschillende varianten van Codenames!


Als je de upgrade koopt krijg je een 3-delige houder die eenvoudig in en uit elkaar is te halen. De houder is in meerdere kleuren beschikbaar: rood, blauw, beige en cyaan. Bovendien heeft deze kaarthouder 2 verschillende standen. Je kan zelf kiezen welke stand je het fijnst vindt om mee te werken. De houder is gemaakt van 3D geprint plastic en is super stevig. Daarnaast zijn de delen ook niet helemaal plat, maar zijn er ook afbeeldingen op geprint die passen bij het spel Codenames.

Er zit natuurlijk al een houder bij het spel Codenames, maar deze houder is veel mooier en steviger. Ik vind de verschillende standen ook fijner, want bij de normale houder staat de kaart rechtop en bij deze houder kan je de kaart een beetje liggend neerleggen. Echt een toevoeging aan het spel dus!

Enthousiast geworden na het lezen van de review? Je koopt de upgrade hier.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page